Striptease acts


 

Striptease Acts

STRIPBABES AND STRIPSTUDS zijn professionele felicitatie striptease acts of shows voor discotheek, bar, studentenhuis, evenement, bedrijf, of bij u thuis. Onze striptease acts staan garant staan voor kwaliteit, “Good Looks” en professionaliteit. Onze professionele Stripbabes en Stripdudes verzorgen diverse striptease acts, duo shows, met veel humor, waarbij uiteraard gebruik wordt gemaakt van o.a. olie, bodylotion, bananen, champagne, slagroom, confetti etc.

Vrijgezellenfeesten

Wij hebben veel kant-en-klare ideeën, maar wij voeren ook speciale wensen en opdrachten uit. Ook voor uw vrijgezellenfeesten! Onze striptease acts, zowel voor mannen als voor vrouwen zijn altijd een groot succes.
Voor wie iets meer wil en durft verzorgt Stripbabes een 24 uurs Striptease Service, 7 dagen per week, het gehele jaar door!

Vanaf € 125,00

U kunt ons door heel Nederland en België boeken!

Voor het boeken van striptease acts kunt u VRIJBLIJVEND het contactformulier invullen zodat wij precies op de hoogte zijn van uw wensen. U ontvangt van ons een email met daarin de gegarandeerde all-in-prijs van uw boeking. Pas wanneer wij van u hierop een bevestiging krijgen heeft u de boeking geplaatst.

Overtuig uzelf en bekijk onze Stripbabes en Stripstuds!

Contact:

Het contactformulier

U kunt contact met ons opnemen via email. Ook op social media kunt u ons vinden:
•@stripbabes
•Facebook.com/stripbabes*
•Flickr photostreams*

*Vanwege de gevoeligheid van ons beeldmateriaal dient u ingelogd te zijn.

Logo van Stripbabes: Striptease acts en service.Stripshows, Strippers, stripteaser, Stripacts en stripshows

Ga naar striptease service stripbabes.nl